FÓRUM

Dátum
Feladó
Tárgy

Monsters University

Ja, és szerintem nem 0-7 éveseknek való, mert egy 5 éves még nem értené a poénokat!

Dátum
Feladó
Tárgy

Monsters University

A szörny egyetem JÓ? A legjobb! Nagyon sok rajzfilmet láttam már, sok kedvencem van. A szörny egyetem is az egyik. Halálian karaj film! Nagyon bírom benne va dumákat, rohadt királyul megcsinálták! Nekem a top 10 rajzfilmben nincs benne, de tizevalahanyadiknak tuti! Szerintem elég furcsa volt a kritika, de mindegy! A koleszek is menők, az egyetemi bulik is zsírak!
Hajrá Ocsmánykák!!!
Cső : MONSTER

Dátum
Feladó
Tárgy

video izé

Ki nyerte a videós pályázatot??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Dátum
Feladó
Tárgy

Csak nyugodtan

Amúgy hét poénja lenne?

Dátum
Feladó
Tárgy

Re:Csak nyugodtan

Ha vicces az lenne.

Dátum
Feladó
Tárgy

Re:Re:Csak nyugodtan

rosszul írta.

Dátum
Feladó
Tárgy

Mosószerszörny ötletei

Miért lenne baj?

Dátum
Feladó
Tárgy

video

Figyi Joker, nem baj, ha csinálok néhány videót Mosószerszörny ötleteiből? Elvégre tanácsadó.

Dátum
Feladó
Tárgy

Dobolás

Nagyon kösz

Dátum
Feladó
Tárgy

joker

Láttam a YouTube-on ahogy dobolsz Joker! Nagyon állat! ATOOOOOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tételek: 11 - 20 ból 59

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Keresés

© 2013-2014 Rémweb Minden jog fenntartva.