FÓRUM
| Dátum | 2013.07.16 |
|---|---|
| Feladó | Monster |
| Tárgy | Monsters University |
Ja, és szerintem nem 0-7 éveseknek való, mert egy 5 éves még nem értené a poénokat!
———
| Dátum | 2013.07.16 |
|---|---|
| Feladó | Monster |
| Tárgy | Monsters University |
A szörny egyetem JÓ? A legjobb! Nagyon sok rajzfilmet láttam már, sok kedvencem van. A szörny egyetem is az egyik. Halálian karaj film! Nagyon bírom benne va dumákat, rohadt királyul megcsinálták! Nekem a top 10 rajzfilmben nincs benne, de tizevalahanyadiknak tuti! Szerintem elég furcsa volt a kritika, de mindegy! A koleszek is menők, az egyetemi bulik is zsírak!
Hajrá Ocsmánykák!!!
Cső : MONSTER
———
| Dátum | 2013.07.15 |
|---|---|
| Feladó | gugugaga |
| Tárgy | video izé |
Ki nyerte a videós pályázatot??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
———
| Dátum | 2013.07.12 |
|---|---|
| Feladó | Joker |
| Tárgy | Csak nyugodtan |
Amúgy hét poénja lenne?
———
| Dátum | 2013.07.12 |
|---|---|
| Feladó | Főzsaru |
| Tárgy | Re:Csak nyugodtan |
Ha vicces az lenne.
———
| Dátum | 2013.07.12 |
|---|---|
| Feladó | Főzsaru |
| Tárgy | Re:Re:Csak nyugodtan |
rosszul írta.
———
| Dátum | 2013.07.12 |
|---|---|
| Feladó | Joker |
| Tárgy | Mosószerszörny ötletei |
Miért lenne baj?
———
| Dátum | 2013.07.11 |
|---|---|
| Feladó | Főzsaru |
| Tárgy | video |
Figyi Joker, nem baj, ha csinálok néhány videót Mosószerszörny ötleteiből? Elvégre tanácsadó.
———
| Dátum | 2013.07.11 |
|---|---|
| Feladó | Joker |
| Tárgy | Dobolás |
Nagyon kösz
———
| Dátum | 2013.07.11 |
|---|---|
| Feladó | Monster |
| Tárgy | joker |
Láttam a YouTube-on ahogy dobolsz Joker! Nagyon állat! ATOOOOOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!